Traagschuim Toppers

Traagschuim Toppers

Topper nasa is ons meest luxe uitvoering van de topper matrassen en is geschikt voor op ieder type matras. Dit topper matras is gemaakt van Nasa traagschuim met een open celstructuur, waardoor het matras goed ventilerend is.
 

Het Nasa traagschuim heeft als bijzondere eigenschap dat het zich door uw lichaamswarmte aanpast aan uw lichaamsvorm. Hierdoor wordt het lichaam overal goed ondersteunt en kan de ideale slaaphouding worden aangenomen. Hierdoor is dit type Top-dek matras een forse vooruitgang voor mensen die last hebben van rug- of spierklachten. Het matras is daarom ook bijzonder geschikt voor mensen met stijfheid of slapeloosheid, maar bovenal voor mensen die van lekker slapen houden. Bovendien is het ideaal om de hinderlijk naad tussen twee matrassen weg te werken en om te gebruiken in de caravan, camper of boot. Dit is de oplossing om tijdens uw vakantie lekker te slapen. Naast dat u nooit meer last heeft van de voelbare naad tussen de 2 afzonderlijke matrassen is de topper dankzij zijn lichte gewicht makkelijk te keren, te luchten en op te maken.

Het topper nasa matras heeft een antiallergische luxe dubbeldoek tijk, die afritsbaar is en daardoor gemakkelijk wasbaar. Dit matras is zeer goed geschikt als extra comfort voor uw huidige matras en het vergroot bovendien de levensduur ervan.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Topper Nasa Traagschuim
De topdekmatrassen zijn comfortabele matrassen, gemaakt van NASA traagschuim. Traagschuim vormt zich..
59,00€
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Topper Comfort Traagschuim
Topper nasa is ons meest luxe uitvoering van de topper matrassen en is geschikt voor op ie..
100,00€
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
Splittopper Comfort Traagschuim
Splittopper Traagschuim voor elektrsiche boxspring De splittopper is speciaal gemaakt voor gebrui..
200,00€
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
betalingsmogelijkheden