Micro Pocketveer Purest

Micro Pocketveer Purest

Purest is ontwikkeld uit duurzame en ecologische technologieën bestaande uit een ultrafijne coating die permanent op het oppervlak van de vezel van de jk en de comfortlaag werd aangebracht.
Het microklimaat blij gedurende elke slaap permanent aangenaam! Uniek in Europa is het feit dat de matras niet chemisch behandeld is om zijn unieke voordelen te bieden.

Purest is een kwaliteitsmerk voor hoogtechnologische matrassen waarvan zowel de jk als de onderliggende comfortlaag over unieke functies beschikken voor een actieve en permanente hygiënische bescherming en een ultiem gevoel van comfort.

Microbe-werend : Purest stopt de groei van bacteriën en schimmels die de belangrijkste oorzaak vormen van slechte geuren in uw slaapcomfort.Vocht-regulerend

Purest zorgt voor een verbeterde vochtopname en een versnelde verspreiding van het vocht over een grotere oppervlakte van de matras.

Allergie-bestrijdend : Purest biedt een op male bescherming tegen huisstofmijt en micro-organismen en creëert een omgeving die hun ontwikkeling tegengaat.

 

 

 

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Micropocketveer Matras Hybride Schuim Ruby HR Purest
Kern micropocketveer 7 comfortzones 510 veren/m2  afdeklaag: 4 cm Hybride sch..
475,00€
Micropocketveer Matras Visco Vesper Purest
Kern micropocketveer 7 comfortzones 510 veren/m2  afdeklaag: 4 cm Visco traag..
525,00€
Micropocketveer Matras Latex Jinx Pulse Purest
Kern micropocketveer 7 comfortzones 510 veren/m2  afdeklaag: 4 cm Pulse latex..
575,00€
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
betalingsmogelijkheden